Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36262
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Марчук, Дмитро | - |
dc.contributor.author | Качала, Софія | - |
dc.contributor.author | Marchuk, Dmytro | - |
dc.contributor.author | Kachala, Sofiia | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-04T10:04:35Z | - |
dc.date.available | 2024-07-04T10:04:35Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Марчук Д. Основні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу на Прикарпатті / Дмитро Марчук, Софія Качала // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 70–72. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36262 | - |
dc.description.abstract | У даній роботі проаналізовано актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Розглядаються основні перспективи розвитку готельно-ресторанної справи та туризму. Запропоновано можливі шляхи щодо вирішення проблем. This paper analyzes the current problems of hotel and restaurant business development. The main prospects for the development of the hotel and restaurant business and tourism are considered. Possible ways to solve problems are proposed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | регіон | uk_UA |
dc.subject | туристичні маршрути | uk_UA |
dc.subject | туристично-рекреаційна інфраструктура | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.subject | tourist routes | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | tourist and recreational infrastructure | uk_UA |
dc.subject | region | uk_UA |
dc.title | Основні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу на Прикарпатті | uk_UA |
dc.title.alternative | The main trends in the development of the hotel and restaurant business in Prykarpattia | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dmytro Marchuk.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.