Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36259
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorУдворгелі, Лариса-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.contributor.authorUdvorheli, Larysa-
dc.date.accessioned2024-07-04T09:40:56Z-
dc.date.available2024-07-04T09:40:56Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationПетришин Н. Новаторські напрями використання виробничих приміщень ресторану / Наталія Петришин, Лариса Удворгелі // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 78–79.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36259-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectноваторські напрямкиuk_UA
dc.subjectзаготівельні цехиuk_UA
dc.subjectдоготівельні цехиuk_UA
dc.subjectinnovative directionsuk_UA
dc.subjectprocurement shopsuk_UA
dc.subjectfinishing shopsuk_UA
dc.titleНоваторські напрями використання виробничих приміщень ресторануuk_UA
dc.title.alternativeInnovative ways of using the production premises of the restaurantuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Petryshyn.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.