Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36259
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Удворгелі, Лариса | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Udvorheli, Larysa | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-04T09:40:56Z | - |
dc.date.available | 2024-07-04T09:40:56Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Петришин Н. Новаторські напрями використання виробничих приміщень ресторану / Наталія Петришин, Лариса Удворгелі // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 78–79. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36259 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | новаторські напрямки | uk_UA |
dc.subject | заготівельні цехи | uk_UA |
dc.subject | доготівельні цехи | uk_UA |
dc.subject | innovative directions | uk_UA |
dc.subject | procurement shops | uk_UA |
dc.subject | finishing shops | uk_UA |
dc.title | Новаторські напрями використання виробничих приміщень ресторану | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovative ways of using the production premises of the restaurant | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Petryshyn.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.