Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36258
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПияківська, Данна-
dc.contributor.authorМандрик, Василь-
dc.contributor.authorPyiakivska, Danna-
dc.contributor.authorMandryk, Vasyl-
dc.date.accessioned2024-07-04T09:33:51Z-
dc.date.available2024-07-04T09:33:51Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationПияківська Д. Особливості національної гостинності та кухні України / Данна Пияківська, Василь Мандрик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 80–83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36258-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectукраїнська кухняuk_UA
dc.subjectтрадиціїuk_UA
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectUkrainian cuisineuk_UA
dc.subjecttraditionsuk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.titleОсобливості національної гостинності та кухні Україниuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities of national hospitality and cuisine of Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Danna Pyiakivska.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.