Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36249
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХайнос, Надія-
dc.contributor.authorКовтун, Аліна-
dc.contributor.authorШаран, Лариса-
dc.contributor.authorKhainos, Nadiia-
dc.contributor.authorKovtun, Alina-
dc.contributor.authorSharan, Larysa-
dc.date.accessioned2024-07-04T08:00:56Z-
dc.date.available2024-07-04T08:00:56Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationХайнос Н. Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід / Надія Хайнос, Аліна Ковтун, Лариса Шаран // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 108–110.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36249-
dc.description.abstractМетою екологізації підприємств сфери гостинності – зменшення харчових відходів, енергоощадність та водозбереження. Об’єктами дослідження були підприємства сфери гостинності України та Болгарії. The goal of greening enterprises in the field of hospitality is to reduce food waste, save energy and save water. The objects of the study were enterprises in the field of hospitality in Ukraine and Bulgaria.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectекологізаціяuk_UA
dc.subjectхарчові відходиuk_UA
dc.subjectпідприємства гостинностіuk_UA
dc.subjectенергоощадженняuk_UA
dc.subjectводозбереженняuk_UA
dc.subjectgreeninguk_UA
dc.subjectwater savinguk_UA
dc.subjecthospitality enterprisesuk_UA
dc.subjectfood wasteuk_UA
dc.subjectenergy savinguk_UA
dc.titleЕкологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвідuk_UA
dc.title.alternativeGreening of the hotel and restaurant business: European and domestic experienceuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nadiia Khainos.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.