Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36247
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, Ілля-
dc.contributor.authorПушка, Ольга-
dc.contributor.authorShevchenko, Illia-
dc.contributor.authorPushka, Olha-
dc.date.accessioned2024-07-04T07:45:06Z-
dc.date.available2024-07-04T07:45:06Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationШевченко І. Удосконалення персоналізованого підходу до обслуговування гостей в барах / Ілля Шевченко, Ольга Пушка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 114–116.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36247-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження персоналізованого підходу до обслуговування гостей у барах. The purpose of the work is to research a personalized approach to guest service in bars.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectперсоналізаціяuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectбарuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectpersonalizationuk_UA
dc.subjectstaffuk_UA
dc.subjectbaruk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.titleУдосконалення персоналізованого підходу до обслуговування гостей в барахuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of a personalized approach to guest service in barsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Illia Shevchenko.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.