Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36244
Title: | Створення клієнтоорієнтованої організаційної структури готелю на основі бізнес-процесів |
Other Titles: | Creation of a client-oriented organizational structure of the hotel based on business processes |
Authors: | Шерстюк, Роман Летун, Олександр |
Keywords: | індустрія гостинності клієнтоорієнтована організаційна структура внутрішній маркетинг бізнес-процеси корпоративна культура hospitality industry corporate culture internal marketing customer-oriented organizational structure business processes |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Шерстюк Р. Створення клієнтоорієнтованої організаційної структури готелю на основі бізнес-процесів / Роман Шерстюк, Олександр Летун // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 124–127. |
Abstract: | Метою дослідження є поглиблення методологічного підґрунтя та розробка практичних рекомендацій в контексті клієнтоорієнтованої організаційної структури готелю на основі бізнес-процесів. The purpose of the study is to deepen the methodological basis and develop practical recommendations in the context of the client-oriented organizational structure of the hotel based on business processes. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36244 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Roman Sherstiuk.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.