Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалник, Олег-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorKalnyk, Oleh-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-07-03T11:14:13Z-
dc.date.available2024-07-03T11:14:13Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationКалник О. Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House / Олег Калник, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 137–138.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36240-
dc.description.abstractМета роботи: проаналізувати теоретичні та практичні основи впровадження системи 5S у рестрані Ribs House. The purpose of the work: to analyze the theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subject5Suk_UA
dc.subjectRibs Houseuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subject5Suk_UA
dc.subjectRibs Houseuk_UA
dc.titleТеоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs Houseuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurantuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleh Kalnyk.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.