Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36229
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВдовічена, Ольга-
dc.contributor.authorПаламарек, Каріна-
dc.contributor.authorVdovichena, Olha-
dc.contributor.authorPalamarek, Karina-
dc.date.accessioned2024-07-03T08:56:59Z-
dc.date.available2024-07-03T08:56:59Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationВдовічена О. Використання аквафаби при розробці органічних зефірів / Ольга Вдовічена, Каріна Паламарек // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 168–170.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36229-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectаквафарбиuk_UA
dc.subjectорганічні зефіриuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjectaqua paintsuk_UA
dc.subjectorganic marshmallowsuk_UA
dc.titleВикористання аквафаби при розробці органічних зефірівuk_UA
dc.title.alternativeThe use of aquafaba in the development of organic marshmallowsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olha Vdovichena.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.