Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36228
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гаврильченко, Марія | - |
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Havrylchenko, Mariia | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T08:49:37Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T08:49:37Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Гаврильченко М. Інноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо” / Марія Гаврильченко, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 171–172. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36228 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | слова | uk_UA |
dc.subject | сфера гостинності | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | words | uk_UA |
dc.subject | service | uk_UA |
dc.subject | hospitality | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.title | Інноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо” | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovative approaches to the modern development of hospitality establishments on the example of the "Wine&Meat" restaurant | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariia Havrylchenko.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.