Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГаврильченко, Марія-
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorHavrylchenko, Mariia-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-07-03T08:49:37Z-
dc.date.available2024-07-03T08:49:37Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationГаврильченко М. Інноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо” / Марія Гаврильченко, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 171–172.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36228-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсловаuk_UA
dc.subjectсфера гостинностіuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectwordsuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо”uk_UA
dc.title.alternativeInnovative approaches to the modern development of hospitality establishments on the example of the "Wine&Meat" restaurantuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Havrylchenko.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.