Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36227
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалитовська, Юлія-
dc.contributor.authorКрупа, Оксана-
dc.contributor.authorKalytovska, Yuliia-
dc.contributor.authorKrupa, Oksana-
dc.date.accessioned2024-07-03T08:41:15Z-
dc.date.available2024-07-03T08:41:15Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationКалитовська Ю. Історія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Resto / Юлія Калитовська, Оксана Крупа // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 173–175.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36227-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectфудхолuk_UA
dc.subjectсільпоuk_UA
dc.subjectRESTOuk_UA
dc.subjectfood halluk_UA
dc.subjectsilpouk_UA
dc.subjectRESTOuk_UA
dc.titleІсторія заснування та принципи роботи фудхолу «Сільпо» Restouk_UA
dc.title.alternativeThe history of the establishment and principles of the food hall "Silpo" Restouk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yuliia Kalytovska.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.