Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36226
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарпишин, Кирило-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorKarpyshyn, Kyrylo-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-07-03T08:33:07Z-
dc.date.available2024-07-03T08:33:07Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationКарпишин К. Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pub / Кирило Карпишин, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 176–178.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36226-
dc.description.abstractМетою роботи було визначення асортименту морозива закладу ресторанного господарства Milk pub,його характеристика. The purpose of the work was to determine the range of ice cream of the Milk pub restaurant, its characteristics.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectрафтова продукціяuk_UA
dc.subjectресторанна індустріяuk_UA
dc.subjectбрендuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectshelf productsuk_UA
dc.subjectrestaurant industryuk_UA
dc.subjectbranduk_UA
dc.subjectice creamuk_UA
dc.titleКрафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pubuk_UA
dc.title.alternativeCraft for HoReCa - assortment in the Milk pub restaurantuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kyrylo Karpyshyn.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.