Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36226
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпишин, Кирило | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Karpyshyn, Kyrylo | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T08:33:07Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T08:33:07Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Карпишин К. Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pub / Кирило Карпишин, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 176–178. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36226 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи було визначення асортименту морозива закладу ресторанного господарства Milk pub,його характеристика. The purpose of the work was to determine the range of ice cream of the Milk pub restaurant, its characteristics. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | рафтова продукція | uk_UA |
dc.subject | ресторанна індустрія | uk_UA |
dc.subject | бренд | uk_UA |
dc.subject | морозиво | uk_UA |
dc.subject | shelf products | uk_UA |
dc.subject | restaurant industry | uk_UA |
dc.subject | brand | uk_UA |
dc.subject | ice cream | uk_UA |
dc.title | Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pub | uk_UA |
dc.title.alternative | Craft for HoReCa - assortment in the Milk pub restaurant | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kyrylo Karpyshyn.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.