Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36225
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолісниченко, Тетяна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила-
dc.contributor.authorKolisnychenko, Tetiana-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.date.accessioned2024-07-03T08:21:23Z-
dc.date.available2024-07-03T08:21:23Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationКолісниченко Т. Технологічні аспекти виробництва крафтових напоїв основі плодово-ягідної сировини для підприємств ресторанного господарства / Тетяна Колісниченко, Людмила Кюрчева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 179–181.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36225-
dc.description.abstractНаше дослідження спрямоване на виявлення нетрадиційної рослинної сировини для харчових інноваційних технологій виробництва крафтових напоїв із покращеними оздоровчими властивостями для розширення асортименту виробництва продукції для харчової промисловості та підприємств ресторанного господарства. Our research is aimed at identifying non-traditional plant raw materials for food innovative technologies for the production of craft beverages with improved health properties to expand the range of production for the food industry and restaurant enterprises.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкрафтові напоїuk_UA
dc.subjectплодово-ягідна сировинаuk_UA
dc.subjectфруктово-ягідні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectcraft drinksuk_UA
dc.subjectfruit and berry raw materialsuk_UA
dc.subjectfruit and berry semi-finished productsuk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти виробництва крафтових напоїв основі плодово-ягідної сировини для підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeTechnological aspects of production of craft drinks based on fruit and berry raw materials for restaurant enterprisesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tetiana Kolisnychenko.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.