Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36225
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колісниченко, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила | - |
dc.contributor.author | Kolisnychenko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T08:21:23Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T08:21:23Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Колісниченко Т. Технологічні аспекти виробництва крафтових напоїв основі плодово-ягідної сировини для підприємств ресторанного господарства / Тетяна Колісниченко, Людмила Кюрчева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 179–181. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36225 | - |
dc.description.abstract | Наше дослідження спрямоване на виявлення нетрадиційної рослинної сировини для харчових інноваційних технологій виробництва крафтових напоїв із покращеними оздоровчими властивостями для розширення асортименту виробництва продукції для харчової промисловості та підприємств ресторанного господарства. Our research is aimed at identifying non-traditional plant raw materials for food innovative technologies for the production of craft beverages with improved health properties to expand the range of production for the food industry and restaurant enterprises. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | крафтові напої | uk_UA |
dc.subject | плодово-ягідна сировина | uk_UA |
dc.subject | фруктово-ягідні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | craft drinks | uk_UA |
dc.subject | fruit and berry raw materials | uk_UA |
dc.subject | fruit and berry semi-finished products | uk_UA |
dc.title | Технологічні аспекти виробництва крафтових напоїв основі плодово-ягідної сировини для підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Technological aspects of production of craft drinks based on fruit and berry raw materials for restaurant enterprises | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tetiana Kolisnychenko.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.