Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36220
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНагорний, Ярослав-
dc.contributor.authorСамілик, Марина-
dc.contributor.authorNahornyi, Yaroslav-
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna-
dc.date.accessioned2024-07-03T07:39:22Z-
dc.date.available2024-07-03T07:39:22Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationНагорний Я. Технологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноа / Ярослав Нагорний, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 193–195.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36220-
dc.description.abstractМетою даного дослідження є оцінка впливу борошна із кіноа Квартет на властивості тіста при виробництві безглютенового хліба. The purpose of this study is to evaluate the effect of Quartet quinoa flour on dough properties in the production of gluten-free bread.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectбезглютеновий хлібuk_UA
dc.subjectкіноаuk_UA
dc.subjectорганолептичні властивостіuk_UA
dc.subjectтістоuk_UA
dc.subjectкислотністьuk_UA
dc.subjectgluten-free breaduk_UA
dc.subjectdoughuk_UA
dc.subjectquinoauk_UA
dc.subjectacidityuk_UA
dc.subjectorganoleptic propertiesuk_UA
dc.titleТехнологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноаuk_UA
dc.title.alternativeGluten-free bread technology using quinoa flouruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yaroslav Nahornyi.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.