Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36218
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Найда, Остап | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Тесля, Ольга | - |
dc.contributor.author | Naida, Ostap | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Teslia, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T07:20:22Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T07:20:22Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Найда О. Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції / Остап Найда, Марія Паска, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 198–199. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36218 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | соуси | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | журавлина | uk_UA |
dc.subject | пилок | uk_UA |
dc.subject | sauces | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | cranberry | uk_UA |
dc.subject | pollen | uk_UA |
dc.title | Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | Cranberry and bee pollen - use in the menu of restaurants in the creation of functional culinary products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ostap Naida.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.