Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36218
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНайда, Остап-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorТесля, Ольга-
dc.contributor.authorNaida, Ostap-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorTeslia, Olha-
dc.date.accessioned2024-07-03T07:20:22Z-
dc.date.available2024-07-03T07:20:22Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationНайда О. Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції / Остап Найда, Марія Паска, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 198–199.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36218-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсоусиuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectжуравлинаuk_UA
dc.subjectпилокuk_UA
dc.subjectsaucesuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectcranberryuk_UA
dc.subjectpollenuk_UA
dc.titleЖуравлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукціїuk_UA
dc.title.alternativeCranberry and bee pollen - use in the menu of restaurants in the creation of functional culinary productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostap Naida.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.