Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36216
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНімець, Андрій-
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorNimets, Andrii-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-07-02T12:03:33Z-
dc.date.available2024-07-02T12:03:33Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationНімець А. Технологічні аспекти виробництва авторських страв / Андрій Німець, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 209–211.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36216-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectбойківський хлібuk_UA
dc.subjectпаленяuk_UA
dc.subjectощипокuk_UA
dc.subject«Вуглянча»uk_UA
dc.subjectBoykiv breaduk_UA
dc.subjectroastinguk_UA
dc.subjectochpyokuk_UA
dc.subject"Uglyancha"uk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти виробництва авторських стравuk_UA
dc.title.alternativeTechnological aspects of production of author's dishesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Andrii Nimets.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.