Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36216
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Німець, Андрій | - |
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Nimets, Andrii | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T12:03:33Z | - |
dc.date.available | 2024-07-02T12:03:33Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Німець А. Технологічні аспекти виробництва авторських страв / Андрій Німець, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 209–211. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36216 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | бойківський хліб | uk_UA |
dc.subject | паленя | uk_UA |
dc.subject | ощипок | uk_UA |
dc.subject | «Вуглянча» | uk_UA |
dc.subject | Boykiv bread | uk_UA |
dc.subject | roasting | uk_UA |
dc.subject | ochpyok | uk_UA |
dc.subject | "Uglyancha" | uk_UA |
dc.title | Технологічні аспекти виробництва авторських страв | uk_UA |
dc.title.alternative | Technological aspects of production of author's dishes | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Andrii Nimets.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.