Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36215
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНосик, Микола-
dc.contributor.authorСамілик, Марина-
dc.contributor.authorNosyk, Mykola-
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna-
dc.date.accessioned2024-07-02T11:54:51Z-
dc.date.available2024-07-02T11:54:51Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationНосик М. Новий спосіб переробки плодів шовковиці у технології вина / Микола Носик, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 202–204.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36215-
dc.description.abstractМетою дослідження є розробка технології вина на основі похідних переробки шовковиці, отриманих при осмотичному зневодненні плодів. The purpose of the research is to develop wine technology based on derivatives of mulberry processing, obtained during osmotic dehydration of fruits.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectвиноuk_UA
dc.subjectантоціниuk_UA
dc.subjectшовковиця чорнаuk_UA
dc.subjectфлаваноїдиuk_UA
dc.subjectосмотичний розчинuk_UA
dc.subjectwineuk_UA
dc.subjectosmotic solutionuk_UA
dc.subjectblack mulberryuk_UA
dc.subjectanthocinsuk_UA
dc.subjectflavonoidsuk_UA
dc.titleНовий спосіб переробки плодів шовковиці у технології винаuk_UA
dc.title.alternativeA new way of processing mulberry fruits in wine technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mykola Nosyk.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.