Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36215
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Носик, Микола | - |
dc.contributor.author | Самілик, Марина | - |
dc.contributor.author | Nosyk, Mykola | - |
dc.contributor.author | Samilyk, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T11:54:51Z | - |
dc.date.available | 2024-07-02T11:54:51Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Носик М. Новий спосіб переробки плодів шовковиці у технології вина / Микола Носик, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 202–204. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36215 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є розробка технології вина на основі похідних переробки шовковиці, отриманих при осмотичному зневодненні плодів. The purpose of the research is to develop wine technology based on derivatives of mulberry processing, obtained during osmotic dehydration of fruits. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | вино | uk_UA |
dc.subject | антоціни | uk_UA |
dc.subject | шовковиця чорна | uk_UA |
dc.subject | флаваноїди | uk_UA |
dc.subject | осмотичний розчин | uk_UA |
dc.subject | wine | uk_UA |
dc.subject | osmotic solution | uk_UA |
dc.subject | black mulberry | uk_UA |
dc.subject | anthocins | uk_UA |
dc.subject | flavonoids | uk_UA |
dc.title | Новий спосіб переробки плодів шовковиці у технології вина | uk_UA |
dc.title.alternative | A new way of processing mulberry fruits in wine technology | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mykola Nosyk.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.