Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36214
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пересада, Катерина | - |
dc.contributor.author | Люлька, Олександр | - |
dc.contributor.author | Губеня, В’ячеслав | - |
dc.contributor.author | Peresada, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Liulka, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Hubenia, Viacheslav | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T11:36:47Z | - |
dc.date.available | 2024-07-02T11:36:47Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Пересада К. Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції / Катерина Пересада, Олександр Люлька, В’ячеслав Губеня // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 205–208. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36214 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є формулювання основних рекомендацій щодо застосування принципів НАССР у крафтовому кондитерському виробництві. The purpose of the work is to formulate the main recommendations regarding the application of HACCP principles in craft confectionery production. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | НАССР | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | готельні підприємства | uk_UA |
dc.subject | крафтове виробництво | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | HACCP | uk_UA |
dc.subject | restaurants | uk_UA |
dc.subject | hotel enterprises | uk_UA |
dc.subject | confectionery | uk_UA |
dc.subject | craft production | uk_UA |
dc.title | Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of HACCP in the production of craft confectionery products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kateryna Peresada.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.