Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36211
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся-
dc.contributor.authorЯковер, Олександр-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorYakover, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-07-02T10:42:04Z-
dc.date.available2024-07-02T10:42:04Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationПрісс О. Ескаріол. Розширення асортименту листової зелені для HoReCa / Олеся Прісс, Олександр Яковер // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 215–216.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36211-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectескаріолuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectлистова зеленьuk_UA
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.subjectescaroleuk_UA
dc.subjectassortmentuk_UA
dc.subjectleafy greensuk_UA
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.titleЕскаріол. Розширення асортименту листової зелені для HoReCauk_UA
dc.title.alternativeEscariol. Expansion of the assortment of leafy greens for HoReCauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olesia Priss 1.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.