Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36210
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Процайло, Назар | - |
dc.contributor.author | Тесля, Ольга | - |
dc.contributor.author | Protsailo, Nazar | - |
dc.contributor.author | Teslia, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T10:30:11Z | - |
dc.date.available | 2024-07-02T10:30:11Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Процайло Н. Аспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарства / Назар Процайло, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 217–219. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36210 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | сучасні технології | uk_UA |
dc.subject | страви з м’яса | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | modern technologies | uk_UA |
dc.subject | meat dishes | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.title | Аспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Aspects of modern technologies of meat dishes in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nazar Protsailo.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.