Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАнгеловська, Алла-
dc.contributor.authorAnhelovska, Alla-
dc.date.accessioned2024-07-02T10:09:31Z-
dc.date.available2024-07-02T10:09:31Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationАнгеловська А. Перспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства / Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 222–224.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36208-
dc.description.abstractНаукове дослідження калини є важливим кроком у визначенні її потенціалу для використання у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства. Scientific research of viburnum is an important step in determining its potential for use in the production of sauce products in restaurants.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкалинаuk_UA
dc.subjectсоусuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectviburnumuk_UA
dc.subjectsauceuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectproductsuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.titleПерспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the use of viburnum in the production of sauce products in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Alla Anhelovska.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.