Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36208
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ангеловська, Алла | - |
dc.contributor.author | Anhelovska, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T10:09:31Z | - |
dc.date.available | 2024-07-02T10:09:31Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Ангеловська А. Перспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства / Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 222–224. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36208 | - |
dc.description.abstract | Наукове дослідження калини є важливим кроком у визначенні її потенціалу для використання у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства. Scientific research of viburnum is an important step in determining its potential for use in the production of sauce products in restaurants. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | калина | uk_UA |
dc.subject | соус | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | viburnum | uk_UA |
dc.subject | sauce | uk_UA |
dc.subject | raw materials | uk_UA |
dc.subject | products | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of viburnum in the production of sauce products in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Alla Anhelovska.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.