Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36204
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сидорко, Дмитро | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Sydorko, Dmytro | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T09:27:52Z | - |
dc.date.available | 2024-07-02T09:27:52Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Сидорко Д. Розширення асортименту страв з посіченого м’яса за рахунок зміни їх рецептурного складу / Дмитро Сидорко, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 225–226. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36204 | - |
dc.description.abstract | Основним критерієм вибору закладу споживачами все частіше стає якість кухні, а тенденція «демократизації» призвела до появи ресторанів із красивим інтер'єром, меблями та посудом, але з досить доступними цінами. The quality of the cuisine is increasingly becoming the main criterion for choosing a restaurant by consumers, and the trend of "democratization" has led to the appearance of restaurants with beautiful interiors, furniture and tableware, but with fairly affordable prices. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | м’ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | рецептурні компоненти | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | meat semi-finished products | uk_UA |
dc.subject | recipe components | uk_UA |
dc.subject | quality of life | uk_UA |
dc.title | Розширення асортименту страв з посіченого м’яса за рахунок зміни їх рецептурного складу | uk_UA |
dc.title.alternative | Expanding the assortment of minced meat dishes due to changes in their recipe composition | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dmytro Sydorko.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.