Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36204
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСидорко, Дмитро-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorSydorko, Dmytro-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-07-02T09:27:52Z-
dc.date.available2024-07-02T09:27:52Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationСидорко Д. Розширення асортименту страв з посіченого м’яса за рахунок зміни їх рецептурного складу / Дмитро Сидорко, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 225–226.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36204-
dc.description.abstractОсновним критерієм вибору закладу споживачами все частіше стає якість кухні, а тенденція «демократизації» призвела до появи ресторанів із красивим інтер'єром, меблями та посудом, але з досить доступними цінами. The quality of the cuisine is increasingly becoming the main criterion for choosing a restaurant by consumers, and the trend of "democratization" has led to the appearance of restaurants with beautiful interiors, furniture and tableware, but with fairly affordable prices.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectм’ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectрецептурні компонентиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectmeat semi-finished productsuk_UA
dc.subjectrecipe componentsuk_UA
dc.subjectquality of lifeuk_UA
dc.titleРозширення асортименту страв з посіченого м’яса за рахунок зміни їх рецептурного складуuk_UA
dc.title.alternativeExpanding the assortment of minced meat dishes due to changes in their recipe compositionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dmytro Sydorko.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.