Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36201
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорокіна, Альона-
dc.contributor.authorSorokina, Alona-
dc.date.accessioned2024-07-02T08:21:50Z-
dc.date.available2024-07-02T08:21:50Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationСорокіна А. Проблеми розвитку кондитерської галузі України в сучасних умовах / Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 229–230.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36201-
dc.description.abstractВарто зазначити, що наявність війни в Україні не заважає виробникам вітчизняного кондитерського ринку вести власний бізнес, а навпаки, всі ризики, які є в їхньому бізнесі вони перетворюються на свої можливості. It is worth noting that the presence of war in Ukraine does not prevent manufacturers of the domestic confectionery market from conducting their own business, on the contrary, they turn all the risks that are in their business into their opportunities.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкондитерська галузьuk_UA
dc.subjectекспортuk_UA
dc.subjectзовнішні ринкиuk_UA
dc.subjectзбутuk_UA
dc.subjectекономікаuk_UA
dc.subjectconfectionery industryuk_UA
dc.subjectexportuk_UA
dc.subjectforeign marketsuk_UA
dc.subjectsalesuk_UA
dc.subjecteconomyuk_UA
dc.titleПроблеми розвитку кондитерської галузі України в сучасних умовахuk_UA
dc.title.alternativeProblems of development of confectionery industry of Ukraine in modern conditionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Alona Sorokina.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.