Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36195
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧирка, Вячеслав-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorТесля, Ольга-
dc.contributor.authorChyrka, Viacheslav-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorTeslia, Olha-
dc.date.accessioned2024-07-02T07:28:06Z-
dc.date.available2024-07-02T07:28:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧирка В. Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції / Вячеслав Чирка, Марія Паска, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 245–246.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36195-
dc.description.abstractАктуальність даної наукової роботи визначається необхідністю розробки технології м’ясних страв – напівфабрикатів котлет та мітболів, шляхом введення до рецептурного складу нової рослинної сировини – топінамбура, що змінить харчову цінність десертів та задовольнить потреби споживача в якісному та здоровому харчуванні. The relevance of this scientific work is determined by the need to develop the technology of meat dishes - semi-finished cutlets and meatballs, by introducing a new vegetable raw material into the recipe - Jerusalem artichoke, which will change the nutritional value of desserts and satisfy the consumer's needs for high-quality and healthy nutrition.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectкотлетиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectмітболиuk_UA
dc.subjectтопіамбурuk_UA
dc.subjectsemi-finished productsuk_UA
dc.subjectcutletsuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectmeatballsuk_UA
dc.subjecttopiamburuk_UA
dc.titleТопінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукціїuk_UA
dc.title.alternativeJerusalem artichoke - use in the menu of restaurants in the creation of functional culinary productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viacheslav Chyrka.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.