Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36195
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чирка, Вячеслав | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Тесля, Ольга | - |
dc.contributor.author | Chyrka, Viacheslav | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Teslia, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T07:28:06Z | - |
dc.date.available | 2024-07-02T07:28:06Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Чирка В. Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції / Вячеслав Чирка, Марія Паска, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 245–246. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36195 | - |
dc.description.abstract | Актуальність даної наукової роботи визначається необхідністю розробки технології м’ясних страв – напівфабрикатів котлет та мітболів, шляхом введення до рецептурного складу нової рослинної сировини – топінамбура, що змінить харчову цінність десертів та задовольнить потреби споживача в якісному та здоровому харчуванні. The relevance of this scientific work is determined by the need to develop the technology of meat dishes - semi-finished cutlets and meatballs, by introducing a new vegetable raw material into the recipe - Jerusalem artichoke, which will change the nutritional value of desserts and satisfy the consumer's needs for high-quality and healthy nutrition. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | котлети | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | мітболи | uk_UA |
dc.subject | топіамбур | uk_UA |
dc.subject | semi-finished products | uk_UA |
dc.subject | cutlets | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | meatballs | uk_UA |
dc.subject | topiambur | uk_UA |
dc.title | Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | Jerusalem artichoke - use in the menu of restaurants in the creation of functional culinary products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Viacheslav Chyrka.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.