Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36194
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШвець, Роксоляна-
dc.contributor.authorШоп’як, Олег-
dc.contributor.authorМаслійчук, Ольга-
dc.contributor.authorShvets, Roksoliana-
dc.contributor.authorShopiak, Oleh-
dc.contributor.authorMasliichuk, Olha-
dc.date.accessioned2024-07-02T07:15:17Z-
dc.date.available2024-07-02T07:15:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШвець Р. Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців / Роксоляна Швець, Олег Шоп’як, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 247–249.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36194-
dc.description.abstractМета роботи полягає в удосконаленні рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців в умовах війни. The purpose of the work is to improve the formulation of dry rations for the nutrition of military personnel in wartime conditions.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсухпайuk_UA
dc.subjectудосконалення рецептуриuk_UA
dc.subjectхарчування військовослужбовцівuk_UA
dc.subjectбудзuk_UA
dc.subjectукраїнська бринзаuk_UA
dc.subjectsukhpaiuk_UA
dc.subjectfood for military personneluk_UA
dc.subjectrecipe improvementuk_UA
dc.subjectUkrainian cheeseuk_UA
dc.subjectbudzuk_UA
dc.titleУдосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовцівuk_UA
dc.title.alternativeImproving the formulation of dry rations for military personneluk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Roksoliana Shvets.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.