Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36194
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Швець, Роксоляна | - |
dc.contributor.author | Шоп’як, Олег | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, Ольга | - |
dc.contributor.author | Shvets, Roksoliana | - |
dc.contributor.author | Shopiak, Oleh | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T07:15:17Z | - |
dc.date.available | 2024-07-02T07:15:17Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Швець Р. Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців / Роксоляна Швець, Олег Шоп’як, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 247–249. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36194 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи полягає в удосконаленні рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців в умовах війни. The purpose of the work is to improve the formulation of dry rations for the nutrition of military personnel in wartime conditions. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | сухпай | uk_UA |
dc.subject | удосконалення рецептури | uk_UA |
dc.subject | харчування військовослужбовців | uk_UA |
dc.subject | будз | uk_UA |
dc.subject | українська бринза | uk_UA |
dc.subject | sukhpai | uk_UA |
dc.subject | food for military personnel | uk_UA |
dc.subject | recipe improvement | uk_UA |
dc.subject | Ukrainian cheese | uk_UA |
dc.subject | budz | uk_UA |
dc.title | Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the formulation of dry rations for military personnel | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Roksoliana Shvets.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.