Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36177
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРябенька, Марина-
dc.contributor.authorRiabenka, Maryna-
dc.date.accessioned2024-07-01T09:11:29Z-
dc.date.available2024-07-01T09:11:29Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationРябенко М. Удосконалення управління комунікаційною політикою закладів ресторанного бізнесу / Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 304–306.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36177-
dc.description.abstractМетою дослідження є пошук інструментів удосконалення системи управління закладом ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів. The purpose of the study is to find tools for improving the management system of the restaurant business through the improvement of communication processes.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectкомунікаціяuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectкомунікаційна політикаuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectcommunicationuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectcommunication policyuk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.titleУдосконалення управління комунікаційною політикою закладів ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of communication policy management of restaurant business establishmentsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Maryna Riabenka.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.