Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35784
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ройко, Ольга Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Roiko, Olha Mykhailivna | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-01T08:41:58Z | - |
dc.date.available | 2024-04-01T08:41:58Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Ройко О.М. Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту : автореф. дис. …канд. техн. наук : [спец.] 05.18.16 «Технологія харчової продукції» / Ройко Ольга Михайлівна ; Нац. ун-т харчових технологій. – Київ, 2021. – 24 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35784 | - |
dc.description.abstract | Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та розробці технології мармеладних виробів, для спортсменів силових видів спорту з використанням фітокомпозиції адаптогенної дії та екстрактів на її основі. Це дає можливість розширити асортимент функціональних продуктів спортивного харчування з підвищеним вмістом фітоадаптогенів, що є важливим питанням при підготовці спортсменів даних видів спорту. The thesis is dedicated to the scientific rationale and development of technologies of food products for special purposes, in particular, jelly-marmalade products, for power sports athletes with the usage of functional phytocomposition of adaptogen action and extracts, which are based on it. This gives the possibility to enlarge the assortment of functional products for sports nutrition with enriched phyto-adaptogen content, which constitutes the essential issue during the training of such athletes. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Нац. ун-т харчових технологій | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | автореферати дисертацій; | - |
dc.subject | адаптогени | uk_UA |
dc.subject | фітокомпозиція | uk_UA |
dc.subject | силові види спорту | uk_UA |
dc.subject | желейно-мармеладні вироби | uk_UA |
dc.subject | програмний засіб | uk_UA |
dc.subject | екстракція | uk_UA |
dc.subject | продукт спрямованої фізіологічної дії | uk_UA |
dc.subject | adaptogens | uk_UA |
dc.subject | functional phytocomposition | uk_UA |
dc.subject | software application | uk_UA |
dc.subject | power sports | uk_UA |
dc.subject | jelly-marmalade products | uk_UA |
dc.subject | extraction | uk_UA |
dc.subject | a product of directed physiological action | uk_UA |
dc.title | Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of technology of marmalade for power sports athletes | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Автореферати дисертацій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Roiko O_autoref_2021.pdf.pdf | 969.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.