Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35730
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Каролоп, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Karolop, Olena Oleksandrivna | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-27T11:22:53Z | - |
dc.date.available | 2024-03-27T11:22:53Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Каролоп О. О. Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання : дис. …канд. пед. наук : 13.00.04 / Каролоп Олена Олександрівна. – Київ, 2021. – 234 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35730 | - |
dc.description.abstract | Дисертацію присвячено проблемі формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання в процесі професійної підготовки. The thesis explores the problem of formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Нац. акад. пед. наук | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | дисертації; | - |
dc.subject | професійна компетентність майбутніх бакалаврів готельно- ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології навчання | uk_UA |
dc.subject | компетенції | uk_UA |
dc.subject | педагогічні технології | uk_UA |
dc.subject | критерії професійної компетентності | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant business bachelor program students' professional competence | uk_UA |
dc.subject | competences | uk_UA |
dc.subject | innovative training technologies | uk_UA |
dc.subject | education technologies | uk_UA |
dc.subject | professional competence assessment criteria | uk_UA |
dc.title | Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання | uk_UA |
dc.title.alternative | Formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Дисертації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Karolop O_dis._2021doc.pdf | 25.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.