Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35626
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвістельник, Ірина-
dc.contributor.authorSvistelnyk, Iryna-
dc.contributor.authorКафедра інформатики та кінезіології-
dc.date.accessioned2024-03-20T08:39:59Z-
dc.date.available2024-03-20T08:39:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАкадемічна доброчесність та авторське право : робоча навчальна програма нормативної дисципліни підготовки третього (освітньо-наукового) рівня – доктор філософії, галузь знань ‒ 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність ‒ 241 „Готельно-ресторанна справа" / розроб. Свістельник Ірина. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 10 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35626-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни є отримання теоретичних знань та практичних навичок щодо принципів дотримання академічної доброчесності, інформаційної етики; запобігання академічному плагіату; правил цитування та покликання на інформаційні джерела; систему законодавства у сфері авторського права; загальні положення щодо патентного права. The goal of teaching an academic discipline is to obtain theoretical knowledge knowledge and practical skills regarding the principles of academic compliance integrity, information ethics; prevention of academic plagiarism; rules of citation and reference to information sources; system legislation in the field of copyright; general provisions regarding patent law.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectакадемічна доброчесність та авторське правоuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectаспірантиuk_UA
dc.subjectгалузь знань ‒ 24 „Сфера обслуговування”uk_UA
dc.subjectспеціальність ‒ 241 „Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectкафедра інформатики та кінезіологіїuk_UA
dc.subjectacademic integrity and copyrightuk_UA
dc.subjectwork programuk_UA
dc.subjectgraduate studentsuk_UA
dc.subjectfield of knowledge ‒ 24 "Service sphere"uk_UA
dc.subjectspecialty ‒ 241 "Hotel and restaurant business"uk_UA
dc.subjectdepartment of informatics and kinesiologyuk_UA
dc.titleАкадемічна доброчесність та авторське право : робоча навчальна програма нормативної дисципліни підготовки третього (освітньо-наукового) рівня – доктор філософії, галузь знань ‒ 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність ‒ 241 „Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.title.alternativeAcademic integrity and copyright: the working curriculum of the normative discipline of the third (educational and scientific) level of training – Doctor of Philosophy, field of knowledge ‒ 24 "Service sphere", specialty ‒ 241 "Hotel and restaurant business"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
working program.pdf503.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.