Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35080
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГілецький, Іван-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorHiletskyi, Ivan-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-12-04T09:17:47Z-
dc.date.available2023-12-04T09:17:47Z-
dc.date.issued2023-11-07-
dc.identifier.citationГілецький І. Теоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловості / І. Г. Гілецький, М. З. Паска // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІІ Міжнар. наук.-техн. конф. (7 лист. 2023 р.). – Київ, 2023. – С. 265–266.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35080-
dc.description.abstractМетою роботи є аналіз шляхів отримання та використання ферменту лізоциму у харчовій промисловості та безпеці. The purpose of the work is to analyze the ways of obtaining and using the enzyme of lysozyme in the food industry and safety.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectферментна сировинаuk_UA
dc.subjectхрінuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectenzyme raw materialsuk_UA
dc.subjecthorseradishuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.titleТеоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical and practical aspects of obtaining enzyme raw materials from horseradish when used in the food industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska Mariia3.pdf456.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.