Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34990
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Левків, Соломія-Марія | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Levkiv, Solomiia-Mariia | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T12:22:24Z | - |
dc.date.available | 2023-11-22T12:22:24Z | - |
dc.date.issued | 2023-09-28 | - |
dc.identifier.citation | Левків С.- М. Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я : зб. тез доп. ІІ Міжнар. студ. наук. конф. (28-29 вересня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 138–139. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34990 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | розвиток сучасних кулінарних трендів | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | development of modern culinary trends | uk_UA |
dc.subject | restaurants | uk_UA |
dc.title | Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Trends and prospects for the development of modern culinary trends for restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Solomiia-Mariia Levkiv, Mariia Paska.pdf | 273.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.