Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34987
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидова, Ольга-
dc.contributor.authorГуцуляк, Вікторія-
dc.contributor.authorDavydova, Olha-
dc.contributor.authorHutsuliak, Viktoriia-
dc.date.accessioned2023-11-22T11:43:21Z-
dc.date.available2023-11-22T11:43:21Z-
dc.date.issued2023-09-28-
dc.identifier.citationДавидова О. Роль освіти у формуванні професійних навичок працівників готельно-ресторанної справи / Ольга Давидова, Вікторія Гуцуляк // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я : зб. тез доп. ІІ Міжнар. студ. наук. конф. (28-29 вересня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 146–148.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34987-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectроль освітиuk_UA
dc.subjectпрофесійні навички працівниківuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectthe role of educationuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectprofessional skills of employeesuk_UA
dc.titleРоль освіти у формуванні професійних навичок працівників готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.title.alternativeThe role of education in the formation of professional skills of hotel and restaurant workersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olha Davydova, Viktoriia Hutsuliak.pdf278.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.