Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34929
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондаревський, Аркадій | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, Ольга | - |
dc.contributor.author | Bondarevskyi, Arkadii | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-20T08:28:10Z | - |
dc.date.available | 2023-11-20T08:28:10Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Бондаревський А. Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни / Аркадій Бондаревський, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 27–29. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34929 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | адаптація | uk_UA |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | HoReCa | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | військовий час | uk_UA |
dc.subject | adaptation | uk_UA |
dc.subject | wartime | uk_UA |
dc.subject | HoReCa | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | strategy | uk_UA |
dc.title | Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни | uk_UA |
dc.title.alternative | Adaptation of restaurant business activities in wartime conditions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Arkadii Bondarevskyi, Olha Masliichuk.pdf | 602.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.