Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34917
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кашалупа, Юлія | - |
dc.contributor.author | Федина, Лариса | - |
dc.contributor.author | Kashalupa, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Fedyna, Larysa | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-17T11:11:00Z | - |
dc.date.available | 2023-11-17T11:11:00Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Кашалупа Ю. Покращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівників / Юлія Кашалупа, Лариса Федина // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 65–68. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34917 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | сфера послуг | uk_UA |
dc.subject | моніторинг | uk_UA |
dc.subject | мотивація | uk_UA |
dc.subject | тімбілдінг | uk_UA |
dc.subject | логістика | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | the field of services | uk_UA |
dc.subject | efficiency | uk_UA |
dc.subject | monitoring | uk_UA |
dc.subject | logistics | uk_UA |
dc.subject | motivation | uk_UA |
dc.subject | team building | uk_UA |
dc.title | Покращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівників | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the efficiency of restaurant business through product supply logistics and employee motivation | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kashalupa, Larysa Fedyna.pdf | 605.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.