Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34917
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКашалупа, Юлія-
dc.contributor.authorФедина, Лариса-
dc.contributor.authorKashalupa, Yuliia-
dc.contributor.authorFedyna, Larysa-
dc.date.accessioned2023-11-17T11:11:00Z-
dc.date.available2023-11-17T11:11:00Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationКашалупа Ю. Покращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівників / Юлія Кашалупа, Лариса Федина // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 65–68.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34917-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсфера послугuk_UA
dc.subjectмоніторингuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectтімбілдінгuk_UA
dc.subjectлогістикаuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectthe field of servicesuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectmonitoringuk_UA
dc.subjectlogisticsuk_UA
dc.subjectmotivationuk_UA
dc.subjectteam buildinguk_UA
dc.titleПокращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівниківuk_UA
dc.title.alternativeImproving the efficiency of restaurant business through product supply logistics and employee motivationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yuliia Kashalupa, Larysa Fedyna.pdf605.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.