Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолісниченко, Тетяна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила-
dc.contributor.authorKolisnychenko, Tetiana-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.date.accessioned2023-11-17T10:48:50Z-
dc.date.available2023-11-17T10:48:50Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationКолісниченко Т. Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства / Тетяна Колісниченко, Людмила Кюрчева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 74–76.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectфудпейрінгuk_UA
dc.subjectароматична сполукаuk_UA
dc.subjectхарчова сировинаuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectfood pairinguk_UA
dc.subjectaromatic compounduk_UA
dc.subjectfood raw materialsuk_UA
dc.titleФудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeFood pairing is an innovative direction in restaurant production technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tetiana Kolisnychenko, Liudmyla Kiurcheva.pdf603.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.