Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колісниченко, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила | - |
dc.contributor.author | Kolisnychenko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-17T10:48:50Z | - |
dc.date.available | 2023-11-17T10:48:50Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Колісниченко Т. Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства / Тетяна Колісниченко, Людмила Кюрчева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 74–76. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.subject | фудпейрінг | uk_UA |
dc.subject | ароматична сполука | uk_UA |
dc.subject | харчова сировина | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | food pairing | uk_UA |
dc.subject | aromatic compound | uk_UA |
dc.subject | food raw materials | uk_UA |
dc.title | Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Food pairing is an innovative direction in restaurant production technology | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tetiana Kolisnychenko, Liudmyla Kiurcheva.pdf | 603.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.