Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-11-23Історія української культури : метод. вказівки з навч. дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Сова, А. О.; Поліщук, Р. М.; Sova, A. O.; Polishchuk, R. M.
2021-03-09Державне управління в сфері обслуговування і спорту : методичні рекомендації для роботи студентів за індивідуальним графіком навчання з навчальної дисципліни, рівня вищої освіти: магістр зі спеціальності: 241 „Готельно-ресторанна справа”Криштанович, С. В.; Kryshtanovych, S. V.; Кафедра економіки та менеджменту
2021-03-09Державне управління в сфері обслуговування і спорту : методичні рекомендації для проведення семінарських занять з навчальної дисципліни для студентів рівня вищої освіти: магістр зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа”Криштанович, С. В.; Kryshtanovych, S. V.; Кафедра економіки та менеджменту
2021-08-15Методика викладання у вищій школі : методичні рекомендації для проведення семінарських занять з дисципліни для студентів рівня вищої освіти: магістр зі спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»Криштанович, С. В.; Kryshtanovych, S. V.; Кафедра педагогіки та психології
2021-08-15Методика викладання у вищій школі : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів, рівня вищої освіти: магістр зі спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа", 242 "Туризм"Криштанович, С. В.; Kryshtanovych, S. V.; Кафедра педагогіки та психології
2021-01-28Основи дизайну та інженерної графіки : метод. вказівки для виконання практичних робіт із теми «Поділ кола на рівні частини. Спряження», галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Боратинський, О. В.; Boratynskyi, O. V.
2021Основи дизайну та інженерної графіки : метод. вказівки для виконання практ. робіт із теми «Поділ кола на рівні частини. Спряження», галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh