Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34898
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРябенька, Марина-
dc.contributor.authorRiabenka, Maryna-
dc.date.accessioned2023-11-17T07:38:37Z-
dc.date.available2023-11-17T07:38:37Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationРябенька М. Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг / Марина Рябенька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 129–131.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34898-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.subjectаспекти конкурентоспроможностіuk_UA
dc.subjectcompetitiveness of the enterpriseuk_UA
dc.subjectcompetitiveness of the restaurant business enterpriseuk_UA
dc.subjectcompetitive advantagesuk_UA
dc.subjectaspects competitivenessuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послугuk_UA
dc.title.alternativeCompetitiveness of the enterprise in the market of restaurant servicesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Maryna Riabenka.pdf602.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.