Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34887
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Млинко, Остап | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Mlynko, Ostap | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-16T10:48:51Z | - |
dc.date.available | 2023-11-16T10:48:51Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Млинко О. Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я / Остап Млинко, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 161–162. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34887 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | лікарсько-технічна сировина | uk_UA |
dc.subject | охорона здоров’я | uk_UA |
dc.subject | дієти | uk_UA |
dc.subject | medicinal and technical raw materials | uk_UA |
dc.subject | health care | uk_UA |
dc.subject | diets | uk_UA |
dc.title | Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я | uk_UA |
dc.title.alternative | Medicinal and technical raw materials as an opportunity to balance the diet in healthcare institutions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ostap Mlynko, Mariia Paska.pdf | 597.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.