Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34887
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМлинко, Остап-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorMlynko, Ostap-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-11-16T10:48:51Z-
dc.date.available2023-11-16T10:48:51Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationМлинко О. Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я / Остап Млинко, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 161–162.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34887-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectлікарсько-технічна сировинаuk_UA
dc.subjectохорона здоров’яuk_UA
dc.subjectдієтиuk_UA
dc.subjectmedicinal and technical raw materialsuk_UA
dc.subjecthealth careuk_UA
dc.subjectdietsuk_UA
dc.titleЛікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’яuk_UA
dc.title.alternativeMedicinal and technical raw materials as an opportunity to balance the diet in healthcare institutionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostap Mlynko, Mariia Paska.pdf597.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.