Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34886
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калник, Олег | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Kalnyk, Oleh | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-16T10:40:58Z | - |
dc.date.available | 2023-11-16T10:40:58Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Калник О. Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства / Олег Калник, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 163–164. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34886 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | restaurant establishments economy | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.title | Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Theoretical and practical principles of organizing the safety and quality of food products in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oleh Kalnyk, Mariia Paska.pdf | 597.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.