Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34886
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалник, Олег-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorKalnyk, Oleh-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-11-16T10:40:58Z-
dc.date.available2023-11-16T10:40:58Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationКалник О. Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства / Олег Калник, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 163–164.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34886-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectrestaurant establishments economyuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.titleТеоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical and practical principles of organizing the safety and quality of food products in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleh Kalnyk, Mariia Paska.pdf597.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.