Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGalenko, Oleg-
dc.contributor.authorBelinskiy, Oleksandr-
dc.contributor.authorГаленко, Олег-
dc.contributor.authorБелінський, Олександр-
dc.date.accessioned2023-11-16T10:17:55Z-
dc.date.available2023-11-16T10:17:55Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationGalenko О. Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa / Oleg Galenko, Oleksandr Belinskiy // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 166–168.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885-
dc.description.abstractThe purpose of research: creation of technology of meat products which are enriched with micronutrients with use of products of processing of poultry. Мета дослідження: створення технології м'ясних продуктів які збагачуються мікроелементами з використанням продуктів переробки домашньої птиці.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectmicronutrientsuk_UA
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.subjectм'ясна продукціяuk_UA
dc.subjectмікроелементиuk_UA
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.titleMeat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCauk_UA
dc.title.alternativeМ'ясна продукція з м'яса птиці для спеціального харчування в HoReCauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleg Galenko.pdf601.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.