Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34884
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Maksymenko, Anatoliy | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Максименко, Анатолій | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-16T10:09:34Z | - |
dc.date.available | 2023-11-16T10:09:34Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Maksymenko А. Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausages / Anatoliy Maksymenko, Vasyl Tischenko, Nataliia Bozhko // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 169–171. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34884 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | craft cooked sausage | uk_UA |
dc.subject | pumpkin seed protein | uk_UA |
dc.subject | крафтова варена ковбаса | uk_UA |
dc.subject | протеїн гарбузового насіння | uk_UA |
dc.title | Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausages | uk_UA |
dc.title.alternative | Використання білка гарбузового насіння в технології крафтових варених ковбас | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Anatoliy Maksymenko.pdf | 656.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.