Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34884
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMaksymenko, Anatoliy-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl-
dc.contributor.authorBozhko, Nataliia-
dc.contributor.authorМаксименко, Анатолій-
dc.contributor.authorТищенко, Василь-
dc.contributor.authorБожко, Наталія-
dc.date.accessioned2023-11-16T10:09:34Z-
dc.date.available2023-11-16T10:09:34Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationMaksymenko А. Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausages / Anatoliy Maksymenko, Vasyl Tischenko, Nataliia Bozhko // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 169–171.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34884-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectcraft cooked sausageuk_UA
dc.subjectpumpkin seed proteinuk_UA
dc.subjectкрафтова варена ковбасаuk_UA
dc.subjectпротеїн гарбузового насінняuk_UA
dc.titleUse of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausagesuk_UA
dc.title.alternativeВикористання білка гарбузового насіння в технології крафтових варених ковбасuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anatoliy Maksymenko.pdf656.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.