Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34883
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Strashynsky, Igor | - |
dc.contributor.author | Hrytsai, Maksym | - |
dc.contributor.author | Kosiuk, Olha | - |
dc.contributor.author | Страшінський, Ігор | - |
dc.contributor.author | Грицай, Максим | - |
dc.contributor.author | Косюк, Ольга | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-16T09:57:03Z | - |
dc.date.available | 2023-11-16T09:57:03Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Strashynsky І. Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD / Igor Strashynskyi, Maksym Hrytsai, Olha Kosiuk // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 172–174. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34883 | - |
dc.description.abstract | The aim of the study is to determine the physicochemical parameters and monitor the degree of collagen digestion of pork produced at Ternopil Meat Processing Plant LLC. Метою дослідження є визначення фізико-хімічних показників та контролювати ступінь засвоєння колагену свинини, виробленої на Тернопільщині ТОВ «М'ясокомбінат». | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | autolysis | uk_UA |
dc.subject | collagen | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | автоліз | uk_UA |
dc.subject | колаген | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD | uk_UA |
dc.title.alternative | Дослідження ступеня розчинності колагену у свинині на ТОВ «Тернопільський м'ясокомбінат» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Igor Strashynsky.pdf | 601.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.