Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34881
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галенко, Олег | - |
dc.contributor.author | Кушнір, Тарас | - |
dc.contributor.author | Halenko, Oleh | - |
dc.contributor.author | Kushnir, Taras | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-16T09:32:51Z | - |
dc.date.available | 2023-11-16T09:32:51Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Галенко О. Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення / Олег Галенко, Тарас Кушнір // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 177–179. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34881 | - |
dc.description.abstract | Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation vegetable raw material - rapeseed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | крафтові м’ясні продуки | uk_UA |
dc.subject | мікронутрієнти | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | craft meat products | uk_UA |
dc.subject | micronutrients | uk_UA |
dc.subject | food supplements | uk_UA |
dc.title | Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення | uk_UA |
dc.title.alternative | Craft meat products are enriched with special purpose micronutrients | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oleh Halenko, Taras Kushnir.pdf | 603.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.