Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34881
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГаленко, Олег-
dc.contributor.authorКушнір, Тарас-
dc.contributor.authorHalenko, Oleh-
dc.contributor.authorKushnir, Taras-
dc.date.accessioned2023-11-16T09:32:51Z-
dc.date.available2023-11-16T09:32:51Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationГаленко О. Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення / Олег Галенко, Тарас Кушнір // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 177–179.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34881-
dc.description.abstractМета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation vegetable raw material - rapeseed.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкрафтові м’ясні продукиuk_UA
dc.subjectмікронутрієнтиuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectcraft meat productsuk_UA
dc.subjectmicronutrientsuk_UA
dc.subjectfood supplementsuk_UA
dc.titleКрафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначенняuk_UA
dc.title.alternativeCraft meat products are enriched with special purpose micronutrientsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleh Halenko, Taras Kushnir.pdf603.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.