Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34880
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГаленко, Олег-
dc.contributor.authorФедченко, Ольга-
dc.contributor.authorHalenko, Oleh-
dc.contributor.authorFedchenko, Olha-
dc.date.accessioned2023-11-16T09:21:48Z-
dc.date.available2023-11-16T09:21:48Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationГаленко О. Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства / Олег Галенко, Ольга Федченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 180–182.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34880-
dc.description.abstractМета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation. vegetable raw material - rapeseed.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсурімі-подібний матеріалuk_UA
dc.subjectструктуровані м’ясопродуктиuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectsurimi-like materialuk_UA
dc.subjectstructured meat productsuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.titleСурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeSurimi-like material for structured meat products in restaurant technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleh Halenko, Olha Fedchenko.pdf603.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.