Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло | - |
dc.contributor.author | Михайлик, Віталій | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, Mykhailo | - |
dc.contributor.author | Mykhailyk, Vitalii | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-15T08:33:55Z | - |
dc.date.available | 2023-11-15T08:33:55Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко М. Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах / Михайло Кравченко, Віталій Михайлик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 203–205. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | шрот | uk_UA |
dc.subject | волоський горіх | uk_UA |
dc.subject | кунжут | uk_UA |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | semolina | uk_UA |
dc.subject | walnut | uk_UA |
dc.subject | sesame | uk_UA |
dc.subject | flour confectionery | uk_UA |
dc.title | Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of walnut and sesame meal in flour confectionery products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mykhailo Kravchenko, Vitalii Mykhailyk.pdf | 605.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.