Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34857
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHolod, Andrii-
dc.contributor.authorAlves, Fábio Lopes-
dc.contributor.authorEstrada, Adrian Alvarez-
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorАлвес, Фабіо Лопес-
dc.contributor.authorЕстрада, Адріан Альварес-
dc.date.accessioned2023-11-14T10:26:03Z-
dc.date.available2023-11-14T10:26:03Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationHolod А. Gastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná state / Andrii Holod, Fábio Lopes Alves, Adrian Alvarez Estrada // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 243–246.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34857-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.subjectresourcesuk_UA
dc.subjectBraziluk_UA
dc.subjectParaná stateuk_UA
dc.subjectdishesuk_UA
dc.subjectbeveragesuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectресурсиuk_UA
dc.subjectБразиліяuk_UA
dc.subjectштат Паранаuk_UA
dc.subjectстравиuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.titleGastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná stateuk_UA
dc.title.alternativeРесурси гастрономічного туризму Бразилії: приклад штату Паранаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Andrii Holod 2.pdf359.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.