Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34857
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Holod, Andrii | - |
dc.contributor.author | Alves, Fábio Lopes | - |
dc.contributor.author | Estrada, Adrian Alvarez | - |
dc.contributor.author | Голод, Андрій | - |
dc.contributor.author | Алвес, Фабіо Лопес | - |
dc.contributor.author | Естрада, Адріан Альварес | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T10:26:03Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T10:26:03Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Holod А. Gastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná state / Andrii Holod, Fábio Lopes Alves, Adrian Alvarez Estrada // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 243–246. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34857 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | gastronomic tourism | uk_UA |
dc.subject | resources | uk_UA |
dc.subject | Brazil | uk_UA |
dc.subject | Paraná state | uk_UA |
dc.subject | dishes | uk_UA |
dc.subject | beverages | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | ресурси | uk_UA |
dc.subject | Бразилія | uk_UA |
dc.subject | штат Парана | uk_UA |
dc.subject | страви | uk_UA |
dc.subject | напої | uk_UA |
dc.title | Gastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná state | uk_UA |
dc.title.alternative | Ресурси гастрономічного туризму Бразилії: приклад штату Парана | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Andrii Holod 2.pdf | 359.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.