Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34840
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яцишин, Артур | - |
dc.contributor.author | Никига, Оксана | - |
dc.contributor.author | Yatsyshyn, Artur | - |
dc.contributor.author | Nykyha, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T12:05:30Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T12:05:30Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Яцишин А. Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму / Артур Яцишин, Оксана Никига // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 288–290. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34840 | - |
dc.description.abstract | Мета. Метою дослідження є вивчення регіональних особливостей розвитку гастрономічного туризму. Celem badań jest poznanie regionu osobliwości rozwoju turystyki gastronomicznej. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | регіональні особливості | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | Львівська область | uk_UA |
dc.subject | turystyka gastronomiczna | uk_UA |
dc.subject | rozwój | uk_UA |
dc.subject | cechy regionalne | uk_UA |
dc.subject | obwód lwowski | uk_UA |
dc.title | Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму | uk_UA |
dc.title.alternative | Regionalne cechy rozwoju turystyki gastronomicznej | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Artur Yatsyshyn, Oksana Nykyha.pdf | 601.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.