Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34827
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюта, Людмила | - |
dc.contributor.author | Галицька, Ірина | - |
dc.contributor.author | Яремко, Діана | - |
dc.contributor.author | Maliuta, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Halytska, Iryna | - |
dc.contributor.author | Yaremko, Diana | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T08:47:10Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T08:47:10Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Малюта Л. Розвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесі / Людмила Малюта, Ірина Галицька, Діана Яремко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 334–336. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34827 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є подальший розвиток барної культури в українському ресторанному бізнесі. The purpose of the study is the further development of bar culture in Ukrainian restaurant business. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | барна культура | uk_UA |
dc.subject | інноваційні послуги | uk_UA |
dc.subject | роботизований бармен | uk_UA |
dc.subject | флейрінг | uk_UA |
dc.subject | молекулярна міксологія | uk_UA |
dc.subject | гостьовий бармен | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | bar culture | uk_UA |
dc.subject | molecular mixology | uk_UA |
dc.subject | innovative services | uk_UA |
dc.subject | flairing | uk_UA |
dc.subject | guest bartender | uk_UA |
dc.subject | robotic bartender | uk_UA |
dc.title | Розвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of modern bar culture in the Ukrainian restaurant business | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Liudmyla Maliuta.pdf | 602.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.