Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34478
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельничук, Оксана-
dc.contributor.authorТелічко, Наталія-
dc.contributor.authorЛевіна-Костюк, Марія-
dc.contributor.authorАжаман, Ірина-
dc.contributor.authorMelnychuk, Oksana-
dc.contributor.authorTelichko, Nataliia-
dc.contributor.authorLevina-Kostiuk, Mariia-
dc.contributor.authorAzhaman, Iryna-
dc.date.accessioned2023-09-22T07:43:55Z-
dc.date.available2023-09-22T07:43:55Z-
dc.date.issued2023-04-28-
dc.identifier.citationУправління якістю агропродовольчої продукції як чинник підвищення її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку / Оксана Мельничук, Наталія Телічко, Марія Левіна-Костюк, Ірина Ажаман // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 44–46.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34478-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectагропродовольча продукціяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectзовнішній ринокuk_UA
dc.subjectagro-food productsuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectforeign marketuk_UA
dc.titleУправління якістю агропродовольчої продукції як чинник підвищення її конкурентоспроможності на зовнішньому ринкуuk_UA
dc.title.alternativeQuality management of agro-food products as a factor in increasing its competitiveness on the foreign marketuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Melnychuk.pdf427.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.