Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоманчук, Ольга-
dc.contributor.authorНикига, Оксана-
dc.contributor.authorКоваль, Ростислав-
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorRomanchuk, Olha-
dc.contributor.authorNykyha, Oksana-
dc.contributor.authorKoval, Rostyslav-
dc.contributor.authorHolod, Andrii-
dc.date.accessioned2023-07-20T09:06:17Z-
dc.date.available2023-07-20T09:06:17Z-
dc.date.issued2023-07-11-
dc.identifier.citationІсторія французького гастрономічного гіда Gault & Millau / Ольга Романчук, Оксана Никига, Ростислав Коваль, Андрій Голод // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія : географія. – 2023. – Вип. 54, № 1. – С. 13–22. DOI: https://doi.org/10.25128/2519-4577.23.1.2uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34266-
dc.description.abstractУ статті досліджено розвиток відомого французького гастрономічного гіда Gault & Millau. Подано біографічні довідки про його засновників Henri Gault та Christian Millau, проаналізовано причини, які обумовили започаткування Нової кухні, її характерні особливості, значення гіда для французької гастрономії. Отримані результати дозволять розширити спеціалізовані курси у профільних закладах вищої освіти України. The article examines the development of the famous French gastronomic guide Gault & Millau. Biographical information about its founders Henri Gault and Christian Millau is presented, the reasons that led to the establishment of New Cuisine, its characteristic features, the importance of a guide for French gastronomy are analyzed. The obtained results will allow to expand specialized courses in specialized higher education institutions of Ukraine.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectгід «Gault & Millau»uk_UA
dc.subjectісторіяuk_UA
dc.subjectНова кухняuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectGault & Millau guideuk_UA
dc.subjecthistoryuk_UA
dc.subjectNew cuisineuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.titleІсторія французького гастрономічного гіда Gault & Millauuk_UA
dc.title.alternativeHistory of the French gastronomic guide Gault & Millauuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Holod A..pdf241.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.