Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34206
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГерілова, Анна-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorHerilova, Anna-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-06-27T11:09:13Z-
dc.date.available2023-06-27T11:09:13Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationГерілова А. Особливості сервірування святкового столу / Анна Герілова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 51–52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34206-
dc.description.abstractМета сервірування столу: створити зручності гостям під час прийому їжі, сприяти встановленню гарного настрою, виразити свою уважність та доброзичливість. The purpose of setting the table: to create convenience for guests during meals, to promote a good mood, to express attentiveness and kindness.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectсервіруванняuk_UA
dc.subjectстілuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.subjectservinguk_UA
dc.subjecttableuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.titleОсобливості сервірування святкового столуuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of serving the festive tableuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anna Herilova, Mariia Paska.pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.