Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34206
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Герілова, Анна | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Herilova, Anna | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-27T11:09:13Z | - |
dc.date.available | 2023-06-27T11:09:13Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Герілова А. Особливості сервірування святкового столу / Анна Герілова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 51–52. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34206 | - |
dc.description.abstract | Мета сервірування столу: створити зручності гостям під час прийому їжі, сприяти встановленню гарного настрою, виразити свою уважність та доброзичливість. The purpose of setting the table: to create convenience for guests during meals, to promote a good mood, to express attentiveness and kindness. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | сервірування | uk_UA |
dc.subject | стіл | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | hospitality | uk_UA |
dc.subject | serving | uk_UA |
dc.subject | table | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.title | Особливості сервірування святкового столу | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of serving the festive table | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Anna Herilova, Mariia Paska.pdf | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.